Adventist Academy

Zo’n twintig mensen namen tijdens de Summer School 2014 deel aan de cursus Daniël met een knipoog naar Openbaring. De eerste zes hoofdstukken werden zorgvuldig gelezen, toegelicht en geduid.

Wat bleek? Deze hoofdstukken vormen de sleutel om Openbaring 14:6 – 12 te ontcijferen, waarin drie engelen een drievoudige boodschap aan de Romeinse wereld vormen. Op grond van de voorkennis uit Daniël 1 – 6, was dit gedeelte van Openbaring ineens kinderspel.

Voor iedereen 

De Summer School-cursus beviel zo goed, dat de deelnemers om een vervolg vroegen. Tijdens het studieweekend van 6 – 8 november is daar de kans voor. Voor mensen die willen instappen herhaalt prof. dr. Van Moere de verkregen inzichten en gaat daarna verder met het behandelen van Daniël hoofdstuk 7 – 9. De relatie tussen Daniël en Openbaring wordt dan verder uitgediept.

Programma 

De inloop van de Adventist Academy is op vrijdag 6 november om 18.30 uur. Het programma eindigt op zondag om 14.00 uur. De workshops worden gehouden in de ‘Wasserij’ op landgoed Oud Zandbergen.

De prijzen per persoon zijn:

  • € 100 voor deelname inclusief maatlijden, exclusief overnachtingen
  • € 200 voor deelname inclusief maaltijden, overnachting in een tweepersoonskamer in het Vormingscentrum (let op: kamer wordt gedeeld, bedlinnen inbegrepen)
  • € 250 voor deelname inclusief maaltijden en overnachting in een luxe hotel (let op: kamer wordt gedeeld)

Aanmelden 

De cursus gaat door als er minstens vijf aanmeldingen zijn. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus meld je zo snel mogelijk aan via de website van de Nederlandse Unie.