Gemeentedag 2017

Sabbat 26 augustus vieren wij onze gemeentedag. Deze keer zal dat plaatsvinden op de dagcamping het Doornse Gat (nabij Doorn), een prachtige locatie op de Utrechtse heuvelrug. In de ochtend vieren we de eredienst in de openlucht en ’s middags is er keuze uit drie workshops (iets creatiefs, een meditatieve wandeling in de prachtige omgeving of een spel voor jong en oud). Het belooft dus een bijzondere gemeentedag te worden met voor elk wat wils.

We vragen jullie dan ook om deze datum alvast in jullie agenda te zetten.

Alles wat je moet weten:

  • Datum: sabbat 26 augustus
  • Locatie: Doornse Gat, Leersumsestraatweg te 3941 ML Doorn
  • Aanvang: 10.00 uur
  • Eredienst: 10.30 uur. Spreker: Klaas Man. Er is gezorgd voor mooie akoestische muzikale begeleiding.
  • Picknick: Na de eredienst willen we samen picknicken. We vragen iedereen zijn beste picknickgerecht mee te nemen en te zorgen voor drinken (thermoskannen thee en/of koffie). Er wordt een prijs uitgereikt voor het beste picknickgerecht.

Op de dagcamping is stromend water en er zijn toiletten aanwezig.

Maar let op: Er is geen stroom.

Verder willen wij iedereen vragen om klapstoelen en/of kleden mee te nemen om op te zitten tijdens de dienst en picknick.

Uiteraard rekenen wij op mooi weer. Mocht het echter toch slecht weer worden, dan wijken wij uit naar de Marcuskerk in Leusden. Als dit aan de orde is, dan laten wij jullie dit uiterlijk vrijdag 25 augustus weten door middel van een telefonische ronde en e-mail.

Wij zien jullie graag op sabbat 26 augustus. En uiteraard geldt: neem familie, vrienden en buren mee.