Gemeentedag 2018

Sabbat 8 september 2018 vieren wij weer onze gemeentedag. De locatie is net als vorig jaar dagcamping “het Doornse Gat” (nabij Doorn), een prachtige plek op de Utrechtse heuvelrug. In de ochtend vieren we hier samen onze eredienst. Aansluitend wordt er voor heerlijk eten gezorgd en ’s middags is er volop tijd om met elkaar te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Kortom: een dag die je niet wil missen. Zet deze datum daarom alvast in je agenda.

Het thema van deze gemeentedag is ‘Welkom iedereen’. We vinden het belangrijk dat iedereen in onze gemeente zich welkom en thuis voelt en op deze dag zullen we daar tijdens de eredienst samen bij stil staan. Want wat is er voor nodig om je welkom en thuis te voelen in onze kerk? Wanneer voel jij je thuis? En wat kunnen wij doen om anderen zich thuis te laten voelen?

Tijdens de eredienst worden verder ook liederen gezongen in verschillende talen. De komende periode worden deze liederen tijdens de tussendiensten ingestudeerd. Is er een speciaal lied in jouw taal dat je graag met de gemeente op de gemeentedag wil zingen? Geef dit dan door aan Esther Ocheng.

Alles wat je moet weten op een rij:

  • Datum: sabbat 8 september
  • Locatie: Doornse Gat, Leersumsestraatweg te 3941 ML Doorn
  • Aanvang: 10.00 uur
  • Eredienst: 10.30 uur. Spreker: Wim Altink. Er wordt gezorgd voor mooie akoestische muzikale begeleiding.
  • Na de eredienst eten we samen. We hebben een aantal gemeenteleden bereid gevonden voor ons allen te koken. We vragen iedereen wel zelf drinken mee te nemen (thermoskannen thee en/of koffie) en een pak sap.
  • Neem klapstoelen en/of kleden mee te nemen om op te zitten tijdens de dienst. En neem verder alles mee om je thuis te kunnen voelen en samen een mooie dag te kunnen beleven, spelletjes etc.
  • Op de dagcamping is stromend water en er zijn toiletten aanwezig. Maar let op: Er is geen stroom.

Wij rekenen op mooi weer. Mocht het echter toch slecht weer worden, dan wijken wij uit naar de Marcuskerk in Leusden. Als dit aan de orde is, dan laten wij jullie dit uiterlijk vrijdag 7 september weten door middel van een telefonische ronde en/of email.

Wij zien iedereen graag op 8 september. En uiteraard geldt: neem familie, vrienden en buren mee.