Openingskamp 2015

Op het openingskamp (van 11 to 13 september) gaan we stilstaan bij de invloed die wij als mensen en vooral als christenen hebben op het milieu!

Programma 

Het thema is Global Warning en dus zijn we op dit kamp zo groen mogelijk. Simpel, ecologisch en economisch zijn de sleutelwoorden. Op het kamp zie je oude vrienden weer en kun je nieuwe vrienden maken. Er is zeker ook genoeg tijd om te relaxen en andere jongeren te leren kennen.

Onze spreker is ds. Tim Gillespie. Tot voor kort werkte hij aan de adventische universiteit en ziekenhuis Loma Linda. Hij reist de wereld rond om te spreken voor jongeren, heeft een goed gevoel voor humor en weet iedereen te boeien.

Op sabbatmorgen (zaterdagmorgen) staat een doop gepland. We gaan er weer een feest van maken! Zondag wordt een leuke, intensieve en sportieve dag: we spelen The Garbage Games. In dit post-apocalyptische spel strijden de verschillende groepen in een aantal taken die noodzakelijk zijn om te voorkomen dat de wereld vergaat en om goed te overleven. Kleed jij je ook op gepaste wijze? Denk aan oude en kapotte, gerecyclede of geüpcyclede kleding.