Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht bij de volgende personen:

Predikant:

Ds. W. Altink
Tel. 06 30989888

Secretaris:

Mw. M.C. Waelpoel
Tel. 06 30983276

Website

R.T. de Vree

Volgen:

Door onderstaand vakje “E-mail me als er nieuwe berichten zijn” aan te vinken, ontvangt u elke keer dat er een nieuw bericht op deze site wordt geplaatst een mailtje dat u daar op attent maakt. U moet dan uiteraard ook even uw naam en emailadres opgeven.

2 thoughts on “Contact

 1. Stichting El Roi Beantwoorden

  Graag stellen we ons als Stichting El Roi aan u voor. De naam El Roi betekent: de God die naar ons omziet (Gen 16:13). De Liefde van die God zet ons in beweging om vrouwen, werkzaam in de prostitutie in de provincie Utrecht, te bereiken en hen uit het isolement te halen waarin ze vaak verkeren.

  Als vrijwilligers van El Roi willen we de vrouwen steunen door er voor hen te zijn, met hen te bidden en pastorale of praktische hulp te bieden. Sinds dit voorjaar maken we op maandagen gebruik van de huiskamer in de Buurtkerk in Utrecht. Daar zijn vrouwen van harte welkom voor een kop koffie, een goed gesprek of taalles. Om de vrouwen te bereiken, gaan we elke veertien dagen naar clubs in Utrecht/ Amersfoort e.o. en naar de Tippelzone in Utrecht. Daarnaast starten we binnenkort met digitaal veldwerk.
  Meer hierover is te lezen op onze website: http://www.elroi.nl en onze facebookpagina.

  Betrokkenheid
  We kunnen dit werk alleen doen omdat we gedragen worden door kerkgemeenschappen in de regio, zowel in gebed als met vrijwilligers. Om een inkijkje te geven in ons werk kunnen we met enige regelmaat wat van onze ervaringen delen, bijvoorbeeld via jullie website of kerkblad. Zodat uw gemeenteleden gericht voor dit werk kunnen bidden of misschien wel mee willen helpen om de Liefde van God door te geven aan deze doelgroep.

  Gezien de ontwikkeling die we als organisatie doormaken is toenemende financiële betrokkenheid van kerken onmisbaar. Daarom willen we jullie vragen om ons financieel te steunen, zo mogelijk met een structurele toezegging of bijvoorbeeld met de opbrengst van een (jaarlijkse) collecte.
  Uw reactie stellen dan ook zeer op prijs!

  Met vriendelijke groet,

  Martineke Bezemer
  Voorzitter Stichting El Roi

  1. Ronald de Vree Beantwoorden

   Geachte mevrouw Bezemer,

   Ik heb uw bericht doorgestuurd naar de bestuursleden van onze gemeente in Amersfoort.

   Met vriendelijke groet,
   Ronald de Vree

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.